Hyronimus 4: Hyronimus laat weten dat hij over ons waakt

Ik zoek weer contact met Hyronimus, vaak begin ik mijn dierengesprekken met een gesprek met Hyronimus en daarna praat ik met andere dieren. Hij brengt me soms ook in contact met andere dieren of stuurt andere dieren naar mij toe voor een gesprek. In ieder geval is Hyronimus altijd een inspirerende persoonlijkheid.

M: Daar ben ik weer, ben je beschikbaar voor een gesprek?
H: Altijd, nou heel soms komt het niet uit.
M: Mijn lief vraagt mij jou haar excuses aan te bieden, ze zegt dat ze waarschijnlijk onterecht bang voor je is geweest.
H: Dat doet me goed om te horen, ze heeft gelijk, voor mij hoeft ze niet bang te zijn, ik zal haar en haar pup nooit iets doen. Maar sommige soortgenoten zijn niet mals.
M: Fijn om te horen dat je je hier niet druk over maakt … (ik word onderbroken)
H: Ik denk dat ze het nodig had om vertrouwen in jou te krijgen dat deze gesprekken geen onzin zijn. Maar ze heeft gezien wat het gesprek heeft gedaan met mijn concurrent de muizenvanger. (Hij doelt hierbij op Tirza, die na ons gesprek geen muizen meer mee naar huis neemt en echt een hele andere poes is geworden). Maak je geen zorgen, er zijn dit jaar genoeg muizen voor ons allemaal, zoals ik ook aan mijn zoon heb laten zien. (Zie eerdere gesprek met Hyronimus 1)
H: Nogmaals, jouw vrouwtje kan met me praten, ze kan het en hoeft er niet bang voor te zijn.
M: Was je van de week druk, ik heb je niet gezien en nauwelijks gehoord?
H: Nee, het was een ontspannen week, wel af en toe erg nat, maar ik heb kunnen genieten van wat ik het liefste doe: zweven op de luchtstromen en heel goed alles in de gaten houden. Ik heb ook gezien hoe mensen probeerden bij het witte huis tegenover jullie binnen te komen. (Er was een poging tot inbraak bij onze overburen). Maar maak je geen zorgen over jullie huis, ze weten nog niet van jullie huis en als ik het ontdek zal ik waarschuwen, moet je vrouwtje niet bang voor me zijn. Anderen, vreemden moeten dat wel zijn.
M: Geef je daarmee aan dat je over ons waakt?
H: Ja, dat had ik al gezegd, ook als jij er niet bent.

M: Geef je daarmee aan dat je over ons waakt?
H: Ja, dat had ik al gezegd, ook als jij er niet bent.

M: Wat geweldig van je.
H: Begin nou niet over schatje want dat ben ik niet, heb je mijn blik weleens goed gezien? Daar valt niet mee te spotten. (Hij vangt een gedachte van mij die ik niet heb uitgesproken, maar ook na mijn gesprek met Leeuw dacht ik wat een schatje en daar werd ik door Leeuw ook meteen op aangesproken en op gecorrigeerd. Het blijven wel in het wild levende dieren.) Maar wij hebben elkaar nodig en daarom zijn wij verbonden en kunnen we nu eindelijk praten.
M: Je bedoelt dat we al langer verbonden zijn?
H: Ja, jij en ook je vrouwtje, zijn al langer verbonden met ons, ik vertegenwoordig de familie (buizerds) waar jullie mee verbonden zijn.
M: Hoe weet je dat?
H: Omdat ik, maar jij ook, verbonden ben met het Grote Bewustzijn. Dat zijn we natuurlijk allemaal, maar niet veel zijn daar bewust mee verbonden. Jij ook niet, maar je vrouwtje wel als ze het durft toe te laten.
M: Wat mooi, heb je me nog meer te vertellen?
H: Ja, die koe waar je mee wilt praten is wat lastig, probeer het maar, maar als je er niets uit krijgt, kan ik je wel helpen aan een andere koe, die goed kan praten. (Ik had me voorgenomen om vandaag ook met een koe te gaan praten en heb een mooie foto van een koe gereed gelegd voor een gesprek.)
M: Dank je wel, daar kom ik misschien op terug.
H: Graag gedaan en ga weer wat meer wandelen!

gesprek 190804

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *